Opis
Opis
Sastojci
Dvije biljne kapsule sadrže | %PDU/RDA* | |
---|---|---|
Magnifood kompleks, koji sadrži: | 650 mg | —- |
– Stabilizirane rižine mekinje | 200 mg | |
– Zelena trava ječma | 100 mg | |
– Plod/list pasjeg trna** (sušen zamrzavanjem) | 50 mg | |
– Korijen kurkume** (sušen zamrzavanjem) | 50 mg | |
– Acai bobice** (sušene zamrzavanjem) | 50 mg | |
– List zelenog čaja | 50 mg | |
– Kupina ** (sušena zamrzavanjem) | 50 mg | |
– Potočarka** (sušena zamrzavanjem) | 25 mg | |
– Seme granatnega jabolka** | 25 mg | |
– Raštika** (sušena zamrzavanjem) | 25 mg | |
– Američka brusnica** (sušena zamrzavanjem) | 25 mg | |
Vitamin C (kao Ca, Mg, Zn askorbat) | 250 mg | 313 |
Vegetarijanski ovoj kapsule | 236 mg | — |
vitamin E (D-alfa tokoferil sukcinat 100 iu) | 67 mg | 692 |
cink (kao askorbat) | 5 mg | 50 |
Prirodni beta karoten/miješani karotenoidi | 2,5 mg | — |
L-glutation | 20 mg | — |
selen (kao selenometionin) | 50 μg | 91 |
mangan (kao bisglicinat ***[TRAACS™]) | 1,5 mg | |
arabinogalaktan ariša | 5,5 mg | — |
alfa-lipoična kislina | 5 mg | — |
bakar (kao glukonat) | 625 μg | 63 |
* Preporučeni dnevni unos u EU
** Dobiveno iz organske proizvodnje.
***TRAACS™ je registrirani zaštitni znak Albion laboratorija.
Način upotrebe
Magnifood
Zelena trava ječma – izvor važnih antioksidansa, enzima superoksid dismutaza (SOD) te vitamina i minerala s antioksidativnim djelovanjem.
Zeleni čaj – Katehini zelenog čaja antioksidanti su koji mogu inhibirati oksidaciju lipida.
Bobice pasjeg trna sadrže antioksidanse: vitamin E (tokoferol i tokotrienol), vitamin C i važne biljne pigmente s antioksidativnim svojstvima (likopen, zeaksantin, beta karoten).
Kurkuma – kurkuminoidi su među najmoćnijim prirodnim čistačima slobodnih radikala.
Acai bobice – izvor vitamina C i E i antocijanina s antioksidativnim učinkom. Imaju jednu od najviših izmjerenih vrijednosti prema ljestvici OrAC koja određuje sposobnost apsorpcije kisikovih slobodnih radikala. Sadrže i koenzim Q10.
Kupine – izvrstan izvor antocijana s antioksidativnim djelovanjem.
Potočarka – s velikom hranjivom gustoćom sadrži visoku razinu antioksidansa karotenoida luteina i zeaksantina.
Plod šipka – plod sadrži mnoge molekule antioksidansa poput punikalagina, antocijanozida, katehina i karotenoida.
Raštika – dobar izvor karotenoida i sumpornih spojeva kao što su sulforafan i indol-3-karbinol.
Brusnice – riznica bioaktivnih spojeva, uključujući proantocijanidine tipa A, terpene i flavonole.
Recenzije
Još nema recenzija.